Rekry

Liity joukkoomme!

Kiinnostaako sinua olla osa asiantuntevaa konserniamme? Vaikka meillä ei olisikaan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, olemme kiinnostuneet kuulemaan osaamisestasi, jota voimme hyödyntää sopivan tehtävän avauduttua. Jätä avoin hakemus alla olevasta linkistä.

RD Group työnantajana

RD Groupissa työskentelee tällä hetkellä noin 90 teknologia-alan ammattilaista kolmella eri tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group on vahvasti mukana kansainvälisillä markkinoilla toimivien kärkiyritysten tuotannossa ja kehittämisessä, tuomalla niihin lisäarvoa omalla osaamisellaan. Pitkäkestoiset asiakkuudet ovat luoneet pohjan vakavaraiselle yritystoiminnalle. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme kehittyä myös näistä näkökulmista.

Työntekijänä RD Groupissa

Konsernimme tuotannon työtehtävissä työskentelee hitsaajia, pintakäsittelijöitä, koneistajia, kokoonpanijoita, asentajia, sähköasentajia ja varastotyöntekijöitä. Toimihenkilöinä työskentelee ammattilaisia eri tehtävissä liittyen työnjohtoon, menetelmien kehittämiseen, suunnitteluun, laadunhallintaan, myyntiin, ostoon ja taloushallintoon. Henkilöstön vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja joustavuus.

Uramahdollisuudet

Meillä on tarjolla erilaisia uramahdollisuuksia. Voit olla alan opiskelija tai ammatinvaihtaja, vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen, työntekijöiden valinnassa meille tärkeimpiä asioita ovat oma kiinnostus ja kehittymisen halu. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja arvostamme halua oppia uutta. Voit kehittyä ja edetä meillä kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan. Konsernissamme avautuu usein työtehtäviä, kun otamme käyttöön uusia menetelmiä ja ratkaisuja.

Avoimet työpaikat

Avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä hitsaajille, koneistajille sekä koneenasentajille. Myös oppisopimusmahdollisuudet huomioidaan.

Lisäksi insinöörit ja insinööriopiskelijat, meillä voi olla tarvetta juuri sinun osaamisellesi. Voit kysyä meiltä myös opiskeluun liittyvistä työharjoittelu- ja lopputyöpaikoista.

Hae työpaikkoja täyttämällä avoin hakemus.