Rekry

Liity joukkoomme!

Kiinnostaako sinua olla osa asiantuntevaa konserniamme? Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä!

RD Group työnantajana

RD Groupissa työskentelee tällä hetkellä noin 120 teknologia-alan ammattilaista neljällä eri tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group on vahvasti mukana kansainvälisillä markkinoilla toimivien kärkiyritysten tuotannossa ja kehittämisessä, tuomalla niihin lisäarvoa omalla osaamisellaan. Pitkäkestoiset asiakkuudet ovat luoneet pohjan vakavaraiselle yritystoiminnalle. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme kehittyä myös näistä näkökulmista.

Työntekijänä RD Groupissa

Konsernimme tuotannon työtehtävissä työskentelee hitsaajia (manuaali- ja robottihitsaus), pintakäsittelijöitä, koneistajia, kokoonpanijoita, asentajia, sähköasentajia ja varastotyöntekijöitä. Toimihenkilöinä työskentelee ammattilaisia eri tehtävissä liittyen työnjohtoon, menetelmä kehittämiseen, suunnitteluun, laadunhallintaan, myyntiin, ostoon ja taloushallintoon. Henkilöstön vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja joustavuus.

Uramahdollisuudet

Meillä on tarjolla erilaisia uramahdollisuuksia. Voit olla alan opiskelija tai ammatinvaihtaja, vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen, työntekijöiden valinnassa meille tärkeimpiä asioita ovat oma kiinnostus ja kehittymisen halu. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja arvostamme halua oppia uutta. Voit kehittyä ja edetä meillä kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan. Konsernissamme avautuu usein työtehtäviä, kun otamme käyttöön uusia menetelmiä ja ratkaisuja.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Halutessasi voit jättää avoimen hakemuksen.